Wanna see our gigs?

Check out our Youtube-channel for the latest videos.

Svanströms Christmas Party The Drunken Horse Saloon 181117

Benzin, Tommy Körberg, Markoolio, David Hellenius, Anton Körberg och Chris Andersen.
Startfältet var välanpassat för den årliga julfesten som Svanströms El bjöd sina medarbetare och kunder på!
David höll låda mellan akterna och trubadurduon Anton & Chris gjorde ett bejublat framträdande under kvällen. Tommy äntrade scenen och Mcdanish fick den STORA äran att på anonnsera denne gigant inom svensk och internationell musik! Ett stort ögonblick som han själv sa efteråt. Markoolio drog igång partyt ordentligt med sina välkända hockeykörslåtar till den glada och smått promillepåverkade pubikens stora förtjusning. Sen dök Benzin upp på scen och välte skåp ordentligt! Mcdanish hade dragit på sig en elakartad förkylning och lät som en mix av Rod Stewart och Joe Cocker. Men han lät sig icke tystas utan bjöd upp Markoolio på en slagdänga som välte saloonen! En förnämlig afton på alla sätt och vis!

Läs mer

BOTKYRKA REUNION 10TH ANNIVERSARY LIDA, STOCKHOLM

En av årets stora, om inte årets största musikfest i Botkyrka hölls förra helgen uppe på gamla fina Lida Friluftsgård i Tullinge! ‍

Flertalet av mer eller mindre kända och okända band visade upp sina muskler på scen inför en stor publik! Vi fick bland annat uppleva Courtesy Of med Herr Allinger, Trabbant, Jacked Up och Band of Brothers ´n´Zizters.

Det var trångt...varmt..och B vitaminerna flödade friskt! Lagom till showtime för "The Boyz" började publiken att trängas framför scen...Sedan brakade det iväg! Benzin ställde skåp som aldrig förr, och publiken (sin vana trogen) sjöng och skrålade med i alla refränger! eftersom det var 6 band på plats som ville rocka fett så fick inte Benzin fulltime på scen, utan fick nöja sig med ca 45 minuter av fame. Men det räckte gott och väl!

Läs mer

UNITED MC / HUDDINGE MCK / SOFIA HOGS MC AUGUSTI 2018

Jomen för att summera dessa två helger kan man väl säga att det ställdes skåp! På Riktigt! Den 4/8 var vi nere och hälsade på United Mc i Karlskoga. Otroligt kul! Vansinnigt drag under galoscherna! Kika på videon på vår youtube! Nu i helgen var vi först och gästade på Huddinge Mck på fredagskvällen med Robert Eriksson på skönsång och Mcdanish i köket. Robban visade hur man ställer skåp! Och på lördagskvällen på Sofia Hogs 50 års kalas. Vi passade på att gratta både Sofia och United med en förnämlig signad tavla! TACK Erik Wistrand för förrrrnämligt ljudjobb! resten.... är som man säger i the old school... Rock´n Roll History...

Läs mer