THE FUEL OF
ROCK 'N' ROLL

Robert Olsson

Denne gigant har hanterat stockar sen barnsben, men fick sitt genombrott i kultbandet Blacksmith i högstadiet på en skolavslutning som resulterade i en bandtävling och final på konserthuset som de vann såklart. Robert hanterar även bas... hjälpligt :-) Som frilansande trummis genom årtiondena har han slängt stockar i lätt över 90 band! Stora meriter i bakfickan såsom Charlotte Perrelli, Nisse Landgren, Let’s Dance och senast i Robert Gustavssons Rolandz där han smaskat skinn i 11 år. Nu har jag äntligen hittat hem som han själv säger med en drömsk blick, som batterist i Benzin!”

Joachim "McDanish" Petersen

Även kallad "McDanish" i folkmun har lirat i ett coverband sen 80-talet som kallade sig för Backstreet. Efter detta fokuserade han på Tits & Ribs, ett band som fläskade på med metalrock och trubadurduon ”Dom Där Trubadurerna”. Startade en karriär som karaokevärd och festfixare i ”The McDanish Showcase” Sedan 8 år tillbaka rockar han fett på sin älskade Telecaster och sjunger för full hals i Benzin´

Janne "The Blues Man" Roth

Lirar gitarr och har gjort så sedan barnsben. Även i en mängd olika musikaliska konstellationer. Bland annat med Robert Wells på Engelen. Kolingen, Domino, Hayati’s cafe och Bacci Wapen mfl ligger på meritlistan. Och även såklart en del andra band. Bandets förnämlige Blues man.

Peter "Fäktis" Fäktenmark

Lirar bas och är egentligen gitarrist i botten. Han har lirat ihop med Janne sedan början av 80-talet på bland annat Engelen och Kolingen, Domino, Hayati’s cafe och Bacci Wapen för att nämna några. En stabil man i sina bästa år!

Tomas Nordlund

Vår Nordanvind i familjen. Han började sin musikaliska bana med att spela klassisk gitarr, men ville hellre rocka och började då att lira elgitarr! Han har bland annat lirat i ett rockband stationerat på Rhodos, och som oss andra i några coverband. På senare år har han hållt till i trubadursvängen där han betraktas av många som en Blues/Rock trubadur.

Andreas "Adde" Bohlin

En kärlekens man ut i fingerspetsarna på 30 år. Adde brinner för 70 och 80'tals rocken, när den var som bäst! Han rockar fett på keyboard men hanterar även lite gitarr å bas. Han har spelat i olika dammiga band sedan 13 års ålder så har stor scenvana och att stångas med andra musikanter. Är även keyboardist på Hillsong Stockholm och metalbandet Sincever. Vår yngsta medlem i kvalitétsorkestern BENZIN!