THE FUEL OF
ROCK 'N' ROLL

Joachim "McDanish" Petersen

Även kallad "McDanish" i folkmun har lirat i ett coverband sen 80-talet som kallade sig för Backstreet. Efter detta fokuserade han på Tits & Ribs, ett band som fläskade på med metalrock och trubadurduon ”Dom Där Trubadurerna”. Startade en karriär som karaokevärd och festfixare i ”The McDanish Showcase” Sedan 10 år tillbaka rockar han fett på sin älskade Telecaster och sjunger för full hals i Benzin´

Tomas "T1" Nordlund

Vår flyhänte gitarrist Nordan. Han började sin musikaliska bana med att spela klassisk gitarr, men ville hellre rocka och började då att lira elgitarr! Han har bland annat lirat i ett rockband stationerat på Rhodos, och som oss andra i några coverband. På senare år har han hållt till i trubadursvängen där han betraktas av många som en Blues/Rock trubadur.

Thomas "T3" Lövgren

Vårt senaste tillskott i Benzin är denne mycket glada och rutinerade batterist. Med stora meriter i bakfickan såsom krogshower med Janne Loffe Carlsson, Symfonisk rock med Horizont (Tommy Nilsson). Han har även lirat med Lalla Hansson, Gladys Del Pilar, Janne Önnerud Tommy Blom. Samt mängder av studiojobb och medverkan i svensk television för att nämna några. Nu har jag äntligen hittat Benzin, bandet som mitt hjärta så länge längtat & trånat efter som han själv säger.

Andreas "Adde" Bohlin

En kärlekens man ut i fingerspetsarna på 30 år. Adde brinner för 70 och 80'tals rocken, när den var som bäst! Han rockar fett på keyboard men hanterar även lite gitarr å bas. Han har spelat i olika dammiga band sedan 13 års ålder så har stor scenvana och att stångas med andra musikanter. Är även keyboardist i Hillsong Stockholm. Vår yngsta medlem i kvalitétsorkestern BENZIN!

Janne "The Blues Man" Roth

Lirar gitarr och har gjort så sedan barnsben. Även i en mängd olika musikaliska konstellationer. Bland annat med Robert Wells på Engelen. Kolingen, Domino, Hayati’s cafe och Bacci Wapen mfl ligger på meritlistan. Och även såklart en del andra band. Bandets förnämlige Blues man.

Peter "Fäktis" Fäktenmark

Lirar bas och är egentligen gitarrist i botten. Han har lirat ihop med Janne sedan början av 80-talet på bland annat Engelen och Kolingen, Domino, Hayati’s cafe och Bacci Wapen för att nämna några. En stabil man i sina bästa år!