THE FUEL OF
ROCK 'N' ROLL

Joachim "McDanish" Petersen

Även kallad "McDanish" i folkmun har lirat i ett coverband sen 80-talet som kallade sig för Backstreet. Efter detta fokuserade han på Tits & Ribs, ett band som fläskade på med metalrock och trubadurduon ”Dom Där Trubadurerna”. Startade en karriär som karaokevärd och festfixare i ”The McDanish Showcase” Sedan 7 år tillbaka rockar han fett på sin älskade Telecaster och sjunger för full hals i Benzin´

Janne "The Blues Man" Roth

Lirar gitarr och har gjort så sedan barnsben. Även i en mängd olika musikaliska konstellationer. Bland annat med Robert Wells på Engelen, Max Olsson (Red Hot Max And Cats). Och Kolingen, Domino, Hayati’s cafe och Bacci Wapen mfl ligger på meritlistan. Och även en del coverband. Bandets förnämlige Blues man.

Tomas "Supergitarristen" Nordlund

Vår Nordanvind i familjen. Han började sin musikaliska bana med att spela klassisk gitarr, men ville hellre rocka och började då att lira elgitarr! Han har bland annat lirat i ett rockband stationerat på Rhodos, och som oss andra i ett par dammiga coverband vars namn ingen minns. På senare år har han hållt till i trubadursvängen där han betraktas av många som en Blues/Rock trubadur av stora mått. Han är numera väldigt nöjd med sitt ljud.

Peter "Fäktis" Fäktenmark

Lirar bas och är egentligen gitarrist i botten. Han har lirat ihop med Janne sedan början av 80-talet på bland annat Engelen och Kolingen, Domino, Hayati’s cafe och Bacci Wapen för att nämna några. En stabil man i sina bästa år!

Andreas "Adde" Bohlin

En kärlekens man ut i fingerspetsarna på 30 år. Adde brinner för 70 och 80'tals rocken, när den var som bäst! Han rockar fett på keyboard men hanterar även lite gitarr å bas. Han har spelat i olika dammiga band sedan 13 års ålder så har stor scenvana och att stångas med andra musikanter. Är även keyboardist på Hillsong Stockholm och metalbandet Sincever. Vår yngsta medlem i kvalitétsorkestern BENZIN! En fin vana han har utvecklat är att varje kväll innan han går till sängs så drar han ett hårdrocksriff eller två för att få nattro.

Mats "Mally" Hoxell

Vår förnämlige trumslagare Mats, började som många andra batterister sin karriär med att banka i barnslig ålder då storebror spelade trummor och lillebror blev avundsjuk! Det hela tog fart runt gymnasietiden då han övade frenetiskt på sitt groove och beatkänsla! Drog senare i livet till Los Angeles och bankade vidare på livets eviga virvelkaggar i diverse obskyra band som Gipsy Power bland annat. I meritlistan finns samarbete med bland andra; Pike, Chris Goldsmith och Håkan Hemlin där han gjort en förnämlig cover på Kiss klassikern Cold Gin! Han har nu framgångsrikt axlat manteln i vårt kök och beskriver känslan att vara i ett band där alla drar åt samma håll!